Signor Berlusconi får brev från vännerna

Signor Silvio, hur står det till? Är du lite trött? Har du tagit illa upp för att du dömts till 4 års fängelse? Inte ska du vara lessen. Det är cirka 23dje gången du varit åtalad och första gången du döms. Det gör inte många om.
 
Du är skicklig. Du har många som gör som du vill. Du hade ju inte tänkt att det skulle komma fram när du och dina kompisar på Fininvest köpte och sålde och sålde återigen de där programmen från Mediaset. Det blev ju pengar. Miljarder, noga räknat. Svarta. Kolsvarta. Det är därför du dömts, ser du.
 
Så när du nu protesterar och säger att hela domarkåren är emot dig så tar du väl i, ändå. Du slår lite ur ett underläge, ser du. Det ser inte bra ut. Då låter det bättre det du sa igår, att du känner det som en plikt att stanna i politiken. Det är stake i det yttrandet. Politiska poäng. Mer av sånt, ska du se. Du om någon brukar ju göra bella figura.
 
Men om du skulle komma i den osannolika situationen ändå, att du skulle behöva sitta i fängelse. Det behöver inte vara alldeles bortkastad tid. Du kan mejla oss här ute så ska vi fortsätta fixa det du vill. Vi ska stå vid din sida. Och maten kan du köpa från signor Problematico i Amalfi eller den där fina tavola calda´n i Palermo, du vet. De flyger in maten åt dig om du vill.
 
Och sen är det en sak du kommer att överraskas av; det finns snygga unga damer på fängelset. Jag menar inte de intagna då, utan damerna som besöker, som vill träffa dig. Vi kan slussa dem till dig. Och du får ju permisson, Silvio. Tänk bara på en sån sak. Permission då du kan agera.
 
Du kan lita på oss. Vi gör allt för dig.
 
Förmedlat från hemliga avsändare genom Annagreta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0